Гаранция за качество

|Гаранция за качество
Гаранция за качество2018-10-17T13:57:21+00:00

В предлаганата от нас маркова компютърна техника на реномирани производители като Lenovo, Dell, HP, Fujitsu са вложени висококачествени материали и надеждни компоненти, проектирани да работят безотказно. Всяка компютърна система е произведена по най-висок стандарт за качество, освен това всички те преминават стриктен индивидуален тест за да се гарантира тяхната функционалност.

Употребяваната техника Ви предоставя значителна отстъпка спрямо цената на новата, но не за сметка на качество и бързодействие. С това Вие получавате забележителна производителност от избрана маркова техника на ниска цена. Техниката, която предлагаме идва от държавни и други институции или е била използвана в банки.
Цялата налична употребявана техника преминава през три етапа на подготовка, преди да стигне до ползвателя:

  • Първи етап: Техническа профилактика – извършва се цялостно външно и вътрешно почистване, както и подмяна на термопаста и евентуално вентилатори;
  • Втори етап: Техническа проверка и тестване на хардуера – подлагане на пълна хардуерна диагностика и тестване;
  • Трети етап: Oкончателно одобрение за пълна функционалност;

Въпреки всичко може да върнете поръчаната от Вас стока в срок от 14 дни от датата на закупуване. Четиринадесетдневният срок за връщане важи както за физически, така и за юридически лица, закупили онлайн техника от сайта Second.Simtech.bg. Потребителят трябва да уведоми Second.Simtech.bg в писмен вид, че се отказва от направената покупка без да дължи неустойка в рамките на 14 дни от датата на получаване на продукта.  Транспортните разходи за връщането на продукта се поемат от Вас.